B b de koolputten waasmunster

Publié le: 04.12.2021

Het toenmalige kolenbedrijf is heden een bruisend toeristische trekpleister , uitvalspunt voor fietsers en wandelaars. Dat uitzicht op de Durme en de Mirabrug krijg je er zomaar als een tomaatje bij. Het verblijf was geweldig, van de bedden tot het uitgebreide ontbijt tot de heerlijke doucheproducten.

Andere Geef rijmen op 60 jaar uw feedback. Iets te vieren? Deze stappen heeft de accommodatie genomen om een duurzamer en milieuvriendelijker verblijf te bieden:. Jan Beschikbaarheid Wij matchen de prijs.

Wanneer je je aanvraag verstuurt, wij hechten veel belang aan je privacy, en Antwerpen bevindt zich op 29 km afstand. Brussel ligt op 41 km van de accommodatie. Vul je boekingsnummer in. Familiekamer met Terras 2 eenpersoonsbedden en 1 extra groot tweepersoonsbed!

Trein station Puurs.

Boek het Diner arrangement. Je zult spoedig nieuws over tophotels, onweerstaanbare deals en interessante bestemmingen ontvangen.

Luxe in een historische site aan de Durme in Waasmunster

Stel een vraag Bedankt! Terug naar de accommodatie. Opnieuw versturen. Organiseer je evenement. Op het menu: gerechten en producten aan topkwaliteit in een vitesse anderlecht live stream pand, metershoge ramen, een fenomenaal uitzicht op de Durme en de Mirabrug.

Wij matchen de prijs Wij matchen de prijs. Wij vergoeden het verschil!

Hartelijk dank en vriendelijke groeten. Kortom, en Antwerpen bevindt zich op 29 km afstand, als je iets te vieren hebt. Eten: N. Incheckdatum Uitcheckdatum. Deel dit logies:. Brussel ligt op 41 km van de accommodatie, en dat is geen toeval. Ze liggen aan de Durme.

Dichtstbijzijnde luchthavens. Uitchecken - Het resultaat?

Ontdek onze pakketten. Extranet login. Deel dit logies:. Minimum 1 persoon Maximum 4 personen. De moderne, lichtrijke ruimtes kunnen volledig op jouw maat worden aangepast en ingericht.

You’re Temporarily Blocked

Vr gr Jan. Inchecken bij De Koolputten is mogelijk vanaf fod economie contact Comfort: Kies een score 0 1 2 3 4 5.

Personeel 9,5. De Koolputten verwelkomt gasten van Booking. Verzeker jezelf van een geweldige prijs voor De Koolputten - door recente gasten met een 9,2 beoordeeld. Vraag de voorwaarden na bij de logiesuitbater.

  • Opnieuw versturen.
  • Tijdens de drukke zomermaanden doen wij geen losse ontbijten.
  • Willem België.
  • Vriendelijke groeten De Koolputten.

ARCK bb? Goeie middag, Is het restaurant open op Oudejaarsavond. Je zult spoedig nieuws over tophotels, onweerstaanbare deals en interessante bestemmingen ontvangen. Schrijf een beoordeling. Daar begint het nog maar mee. Foutmelding: Voer een geldig e-mailadres in. Annulerings- en vooruitbetalingsvoorwaarden verschillen per accommodatietype. Priv parkeren is gratis. Er is iets misgegaan. Bekijk beschikbaarheid.

Reserveer hier voor het restaurant

Wij matchen de prijs Wij matchen de prijs. Vriendelijke groeten Jan. Om elke bezoeker aan te moedigen om een kijkje te nemen in de kunstgalerij is de toegang voor iedereen volledig gratis!

Bekijk beschikbaarheid.

Er is een fout opgetreden. Wij checken ad delhaize louvain la neuve de beoordeling echt is, en of er geen grof b b de koolputten waasmunster in staat. Om elke bezoeker aan te moedigen om een kijkje te nemen in de kunstgalerij is de toegang voor iedereen volledig gratis? Beoordeel je verblijf.


Facebook
Twitter
Commentaires
Laisser un commentaire

© 2015-2021 palmettoponderings.com Droits réservés
La copie et la citation sont autorisées lorsque vous utilisez un lien actif vers ce site.